lauantai 25. marraskuuta 2017

Puatin pikkujoulut 25.11.2017


Tänä vuonna yhdistyksemme pikkujouluja vietettiin Pietari Kylliäisessä hohtokeilailun ja jouluisen aterian merkeissä 25.11.2017. Pikkujouluihin osallistui mukavasti puattilaisia perheitä. Aikuisia oli mukana juhlatunnelmissa 23 ja lapsia 16.

Ilta aloitettiin suurella joukolla hohtokeilailun merkeissä. Käytössä olivat kaikki radat ja lapsille oli järjestetty oma rata, jossa oli mukana aikuisia ohjaamassa keilailua ja radan reunalle oli nostettu laidat. Monet saivat kokea onnistumisen tunteita kaatamalla keiloja, kukin omalla tekniikalla ja tyylillä.
Hohdokkaat keilaradat

Aikuisten ohjauksessa lapsetkin pääsivät keilaamaan.
Tunnin keilalun jälkeen ilta jatkui Pietari Kylliäisen ravintolan puolella, jossa tarjottiin jouluinen ateria noutopöytä periaatteella. Ennen ruokailun alkua puheenjohtajamme Taru piti pienen puheen kaikille läsnäolijoille ja Pietari Kylliäisen keittiön edustaja kertoi tarjolla olleista ruuista. Noutopöydän ruokien lisäksi lapsille oli tarjolla lämpimän ruuan vaihtoehtona perinteisiä ranskanperunoita, nakkeja ja lihapullia. Jälkiruuaksi nautittiin kahvia, teetä tai kaakaota kera suklaamoussen.

Jouluisia kylmiä tarjottavia Pietari Kylliäisen keittiön tekemänä
Hetki ennen puheita ja ruokailun aloittamista

Ilta oli kaikinpuolin onnistunut ja erittäin mukava!

Kiitoksia kaikille iltaan osallistuneille!

Kiittäen ja joulun odotusta toivottaen,
Puatin hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti