Ajankohtaisia asioita


Tervetuloa mukaan!Erityislasten vanhemmille suunnatut ryhmät toimivat Savonlinnassa ja Lappeenrannassa!

Lappeenrannan vertaisryhmä  
9.10. , 13.11. , 11.12.

Savonlinnan ryhmä 
Autismiliiton vuoden vapaaehtoinen 2022 on Kati Sairanen.
Titteli myönnettiin Kati Sairaselle pitkäaikaisesta vapaaehtoistyöstä Itä-Savon Puatti ry:n puheenjohtajana ja sihteerinä. Sairanen on järjestänyt vertaisryhmiä ja tunnetaan alueella pyyteettömänä ja innokkaana aktiivina sekä vaikuttajana sote- ja vammaisasioissa. Onnea Katille! 💐
Kuvassa Kati on poikansa kanssa.

Liittohallitus valitsi vuoden vapaaehtoisen seitsemännen kerran. Ehdokashakuun tuli tänä vuonna yhteensä 14 ehdotusta ja ne koskivat 11 eri henkilöä.

Kiitos kaikille liiton vuoden vapaaehtoinen -hakuun osallistuneille ja erityisesti kaikille teille, jotka vapaaehtoistyötä teette. Tunnustuksen ja suuren kiitoksen on ansainnut jokainen teistä!

Tammikuussa aloittaa erityisperheille suunnattu hötsäliikuntaryhmä!Yhdistyksen syyskokous pidettiin 12.11.2022 Pietari Kylliäisessä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja valittiin uusi hallitus. Puheenjohtajana jatkaa Taru Niemi, varapuheenjohtajana Minttu Hämäläinen, sihteerinä Kati Sairanen, varsinaisena jäsenenä Heidi Vartiainen. Varajäsenennä Veera Heikkinen ja Heidi Dammert.
Yhdistyksen puheenjohtaja, vertaisryhmäohjaaja, kokemuspuhuja kehityksellisestä kielihäiriöstä vanhemman näkökulmasta ja vapaaehtoistyöntekijä Taru Niemi on valittu Kokemustoimijaverkoston valtakunnalliseen ohjausryhmään Aivoliiton jäseneksi vuodeksi 2021! Onnea Taru💖


TUETTUJA LOMIA: 

                  

                   https://www.aivoliitto.fi/tule-mukaan/tuetut-lomat/


                                      https://adhd-liitto.fi/tukea/lomatoiminta/  


                                      https://autismiliitto.fi/toiminta/tuetut-lomat/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti