torstai 14. syyskuuta 2017

Tanhuvaarassa viihdyttiin ja virkistäydyttiin

Viime joulukuussa yhdistyksemme puheenjohtaja sai odottamattoman mutta ilahduttavan puhelinsoiton Suur-Savon Osuuspankista Savonlinnan konttorista: meitä odottaa 1000 euron joululahjoitus Osuuspankilta. 

#hyväkiertämään-lahjoitusta hakemassa

Keväällä kyselimme jäseniltämme toiveita siitä, mitä rahalla haluttaisiin tehdä. Virkistyspäivä Tanhuvaarassa oli suosituin ehdotus.


Lauantaina 9.9. järjestettyyn virkistypäivään ilmoittautuikin kymmenen perhettä, joten lahjoituksesta pääsi nauttimaan varsin moni puattilainen. 


Pilvinen ja sateinen päivä sujui todella mukavasti sisätiloihin järjestetyllä ohjelmalla. 


Päivä alkoi seinäkiipeilyllä. Omaa vuoroa odotellessa sai kruisailla polkuautolla. 

 


 


           
  

Kiipeilyn ja polkuautoilun jälkeen oli vuorossa aikuisille Body & mind -tunti. Sillä aikaa lapset ja osa aikuisista jäivät pelaamaan kaupunkisotaa, jonka jälkeen olivat posket punaisina niin lapsilla kuin aikusillakin. Kaupunkisotaan saatiin tarkat ohjeet.


Ensin kumpikin joukkue rakensi oman "kaupunkinsa".

Seuraavaksi oli vuorossa välipala: maistuvia sämpylöitä mehun/kahvin kera. Kun oli tankattu, jaksettiin lähteä pulikoimaan kylpylään. Kaikki altaat, vesiliukumäki sekä hyppylautakin olivat ahkerassa käytössä parin tunnin ajan. Lopuksi vielä ruokailtiin Tanhuvaaran noutopöydästä. Kerrassaan rentouttava ja virkistävä päivä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti