perjantai 15. elokuuta 2014

Elokuun jäsenkirje

Syyskauden toiminta käynnistyy pikkuhiljaa kesätauon jälkeen. 

  •            Syksyn ensimmäinen yhteinen tapahtuma on Vertaistuki- ja kuntoutusleirin jatko-osa (Autismi- ja Aspergerliiton tukema) Tanhuvaarassa lauantaina 30.8. klo 10-18. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti niille perheille, jotka olivat viime syksynä WillaNutun leirillä, mutta mukaan mahtuu niin vanhoja kuin uusiakin perheitä. Ilmoittautumisaikaa on 17.8. asti. Ilmoittaudu puheenjohtajalle!  Varaathan omavastuuosuuden käteisenä mukaan ja mieluiten tasarahana.


  •             Puattilaisille tarkoitettu jumppasalivuoro Lyseon lukion liikuntasalissa jatkuu 7.9. alkaen entisellä paikallaan eli sunnuntaisin klo 16-17.


  •            Uutena harrastusmahdollisuutena tarjoamme tänä syksynä ratsastusta: Puatin erityislapsille tarkoitettu ponikoulu alkaa syyskuussa Sarin tallilla  (http://www.sarintalli.net/). Päivämäärä ja kellonaika selviävät piakkoin. Ponikoulu kestää noin tunnin kerrallaan joka toinen sunnuntai-iltapäivä. Tunti sisältää talutusratsastusta 25 minuuttia sekä lisäksi hevosen hoitoa. Sarin tallilta mukana on ohjaaja sekä taluttajia. Lapsen mukana täytyy kuitenkin olla myös oma aikuinen. Ponikoulun hinta on noin 25 €/kerta. KOSKA PONIKOULUN TOTEUTUMISEN EDELLYTYS ON RYHMÄ, TOIVOTAAN SITOVIA ILMOITTAUTUMISIA. Mukaan mahtunee myös erityislapsen sisaruksia. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: puheenjohtaja@puatti.com tai 0505428499.
  •            Toiveita erityisesti nuorille suunnatusta toiminnasta otetaan ilolla vastaan. ADHD-liitolta saamamme avustus odottaa edelleen käyttöä!


Tsemppiä kaikille syksyn haasteisiin: päiväkotiin, eskariin, kouluun – ja varsinkin sinne koteihin!

Toivottelee,
Kati (pj.)