torstai 29. tammikuuta 2015

Hae tuetulle lomalle!

Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry järjestää RAY:n toiminta-avustuksella tuettuja lomia. Itä-Savon Puatti ry:lle on myönnetty erityislapsiperheille suunnattu loma Runnin Kylpylään 7. - 12.6.2015. 


Lomatukea haetaan lomatukihakemuksella joko sähköisesti tai tulostettavalla pdf-versiolla (hakemus). Hakemuksen saa myös yhdistyksen puheenjohtajalta (sairanen.kati@gmail.com). 


Lomatukihakemus tulee toimittaa lomajärjestöön viimeistään kolme (3) kuukautta ennen loman alkamispäivää eli 7.3. mennessä. 


Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Tukea myönnettäessä otetaan huomioon hakijan ja puolison tulot ja menot sekä hakijan elämäntilanne ja aikaisemmin saatu lomatuki. Kahtena peräkkäisenä vuonna ei voi saada lomatukea. Poikkeus tähän voidaan tehdä omaishoitotilanteessa tai vaikeassa elämäntilanteessa. 


Tuen saaja maksaa lomasta henkilökohtaisen omavastuuosuuden, joka on 20 €/henkilö/vuorokausi. Alle 17-vuotiaat lapset lomailevat ilman omavastuuta.


Tuettu loma sisältää täysihoidon, majoituksen sekä ryhmälle suunnitellun lomaohjelman. Matkakustannuksista lomakohteeseen vastaa jokainen perhe itse.
Lomatuen myöntämisestä ilmoitetaan lomatuen saajille. Kutsu lomalle lähetetään valituille noin kahta kuukautta ennen loman alkua. 


Yhdistyksellemme varatulle lomalle mahtuu kymmenen perhettä. Lomatuen hakeminen ei kuitenkaan edellytä yhdistyksemme jäsenyyttä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti