sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Puatilla on ollut virkeä syksy

Yhdistyksellämme on ollut toiminnantäyteinen syksy. Tanhuvaarassa elokuussa järjestetyn virkistyspäivän jälkeen käytiin Adhd-liiton avustuksella 7.9. katsomassa elokuva Aikuisten poika. Elokuva-iltaan sisältyi myös ruokailu ravintola Caperossa.


19.-20.9. järjestettiin Autismin kirjo tutuksi -koulutustilaisuus. Autismi- ja Aspergerliiton järjestösuunnittelijat Marjo Häyry ja Katriina Siiskonen luennoivat noin 60 hengen yleisölle mm. autismin kirjon uusimmista tutkimuksista, vuorovaikutuksesta, struktuurista, aisteista, haastavasta käyttäytymisestä ja seksuaalisuudesta. Omavoimaisuus-osiossa Katriina Siiskonen haastatteli kolmea äitiä, joiden lapsella on autismin kirjon diagnoosi.
Erityislasten ponikoulu aloitti Sarin tallilla syyskuussa. Ratsastamassa käy tällä hetkellä kaksi viiden ratsastajan ryhmää joka toinen sunnuntai. Ratsastus on tavoitteellista, mutta jokainen saa silti harjoitella aivan omalla tasollaan ja omaa tahtiaan.


7.11. vanhemmat pääsivät voimaantumaan psykologi Anna Lohmanin luennolle sillä välin, kun lapset purkivat energiaansa Pikkuässässä. Luennon aiheina olivat kriisit, muutokset ja hankaluudet elämässä. Erityisesti keskityttiin kuitenkin siihen, mistä voi saada voimaa vaikeuksiin ja miten voi sopeutua uusiin elämäntilanteisiin. Vanhemman täytyy muistaa pitää omasta jaksamisestaan huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti