sunnuntai 31. elokuuta 2014

Tanhuvaaran virkistyspäivä 30.8

Päivä alkoi kymmeneltä monitoimihallissa. Perheistä muodostettiin kolme ryhmää, ja ryhmissä kisailtiin sitten noin tunnin verran. Ryhmien paremmuutta testattiin ei niin kovin hampaat irvessä mm. polkuautoilulla, palapeli- ja junaviesteillä sekä sanomalehtipallon heitolla - unohtamatta peikkohippaa... Tasaväkisen kisan jälkeen kaksi joukkueista voitti hopeaa ja yksi kultaa.

Ruokailun jälkeen lapset kokoontuivat takaisin monitoimihalliin liaanihyppelyyn, hännänryöstöön ja polttopalloon. Ulkona päästiin vielä kokeilemaan polkuautoilua uudestaan.

Vanhemmat osallistuivat sillä aikaa FLT ravintovalmentaja Mari Tynkkysen luennolle. Kuunneltiin ja keskusteltiin ravinnon merkityksestä oppimiseen ja autismin kirjon oireiden hoitoon. Marin blogista
www.kaikkivaikuttaakaikkeen.blogspot.fi/ löytyy varmasti kokeilemisen arvoisia terveellisiä ruokaohjeita.

Välipalan jälkeen nautiskelimme vielä kylpylästä. Altaissa polskittiin puolitoista tuntia. Vesiliukumäki oli kovassa käytössä, ja pomppulaudalla nähtiin myös monenikäistä hyppijää.

Uinnin jälkeen tankattiin vielä mahat täyteen buffet-pöydästä. Ruokailun lomassa pidetyn gallupin tuloksena mukavimpia asioita päivässä olivat mm. uiminen, liaanihyppely ja jälkiruuat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti